FOLLOW US:

Stay connected with us
around the nation »


Email Newsletter icon, E-mail List icon Sign up for FishNews

2011 January CCC Meeting

2011 Council Coordination Committee Meeting
Phoenix Park Hotel  •  Washington, DC
January 11-12, 2011
 
<< Back to CCCAGENDA
Tuesday - January 11, 2011
TIME DISCUSSION ITEM PRESENTER

9:00 - 9:30
(30 min)

Welcome Comments

Eric Schwaab

10:45 - 11:30
(45 min)
Round Robin with Councils Councils
GMFMC Report
MAFMC Report
SAFMC Report
10:30 - 10:45     - Break -     (15 min)   
10:45 - 11:30
(45 min)
Open Session with Council  (Continued) Councils
11:30 - 12:00
(30 min)
Managing Our Nations Fisheries III Eric Schwaab
Councils
Motion
12:00 - 1:30     - Lunch -     (90 min)   
1:30 - 3:15
(105 min)
Budget Issues Gary Reisner
Budget Issues
3:15 - 3:30     - Break -     (15 min)   
3:30 - 4:15
(45 min)
Performance Measures Galen Tromble
Sustainable Fisheries Performance Measures
Performance Measures Handout
4:15 - 5:15
(60 min)
ACL's and Associated Science Issues Rick Methot
Galen Tromble
ACL Science Workshop Prospectus
Preliminary Report of the 2010 National SSC Workshop
Fish Stock Assessments
5:15 - 5:30
(15 min)
SOPPs Review Procedure Bill Chappell
Amending Council Statements of Organization Practices and Procedures
Approval of Council SOPPs
Model SOPP
Policy Directive
5:30     - Adjourn -
Wednesday - January 12, 2011
TIME DISCUSSION ITEM PRESENTER
8:30 - 9:00
(30 min)
Communication on Ending Overfishing Laurel Bryant
Ending Overfishing – Ensure Sustainable Seafood and Jobs
9:00 - 9:30
(30 min)
Recreational Fisheries Engagement Strategy Russell Dunn
Recreational Fisheries Engagement Initiative Update
9:30 - 10:30
(60 min)
Marine Recreational Information Program (MRIP) Re-estimation Project Update Gordon Colvin
Marine Recreational Information Program Update
10:30 - 10:45     - Break -     (15 min)   
10:45 - 11:30
(45 min)
Costal and Marine Spatial Planning Sam Rauch
National Ocean Policy
Motion
11:30 - 1:00     - Lunch -     (90 min)   
1:00 - 1:30
(30 min)
Catch Shares Policy Implementation Emily Menashes
Catch Share Policy Implementation
1:30 - 2:00
(30 min)
Allocation Sam Rauch
2:00 - 3:00
(60 min)
Enforcement Issues Alan Risenhoover
Ben Friedman
Update of NOAA Fisheries Enforcement Programs and Operations
3:00 - 3:15     - Break -     (15 min)   
3:15 - 4:15
(60 min)
Impacts and Response to Climate Change Roger Griffis
Impacts and Response to Climate Change
4:15 - 4:45
(30 min)
May Council Coordination Committee (CCC) Agenda Bob Mahood
4:45 - 5:00
(15 min)
Wrap-up Eric Schwaab
5:00     - Adjourn -